0

Kundeservice

Hvordan kan du betale?

Alle våre priser er inklusive merverdiavgift dersom ikke annet er oppgitt, men eksklusiv frakt og betalings kostnader. Prisene er oppgitt i norske kroner og vi har ingen skjulte gebyrer eller kostnader.

På grunn av endringer i innkjøpspriser og valutakurser kan våre priser forandre seg. Slike endringer har ingen tilbakevirkende kraft.
Vi tar forbehold om skrive- og prisfeil i vår nettbutikk.
Robito bruker Klarna, Vips, og kort som betalings løsning. Eventuelt faktura etter avtale.

Angrefrist

Angrefrist er på 14 dager. Angrerett av kjøp på varer (angrerettloven) Denne informasjonen gjelder kun ved kjøp av varer. For kjøp av tjenester gjelder andre regler.

Loven gjelder forbrukerkjøp, det vil si at varen er til personlig bruk for kjøperen, hans husstand eller omgangskrets. Selger må være næringsdrivende.

Angrerett-loven gjelder for alle avtaler om kjøp av varer som er inngått utenfor fast utsalgssted eller via fjernsalg. Loven gjelder også kjøp av ting som skal lages eller produseres etter kjøperens behov. (tilvirkningkjøp)

Garanti/reklamasjon

Reklamasjonsretten som følger av forbrukerkjøpsloven gir deg rett til å klage på mangler ved en vare innen en bestemt tidsfrist. I utgangspunktet har du to års reklamasjonsrett, men dersom produktet er ment å vare vesentlig lenger enn to år, kan du klage i inntil fem år. Dette vil gjelde for eksempel TV, PC og mobiltelefon.

En garanti er noe produsenten eller selgeren kan velge å gi deg. Garantien skal gi deg noe mer enn det du allerede har krav på etter loven – enten i tid eller omfang.

Innsending

Innsending av reparasjons-objekt skjer ved at kunden selv pakker og poster reparasjons-objektet og dermed står ansvarlig for fraktkostnad og eventuelle skader under postgang dersom dette ansvaret ikke overtas av Posten (kun ved tjenester som Smartpost etc.)

Reprasjon

Robito reparerer innsendt eller innlevert produkt i henhold til de anvisningene kunden gir. Dersom det skulle fremkomme ytterligere skader som må utbedres for at reparasjons-objektet skal få en normal funksjonsverdi vil kunden bli informert om dette og eventuelt utbedret av ut i fra kundens avgjørelse.

Retur

Alle forsendelser går som servicepakke med forsikring og sporingsnummer. Returfrakt belastes kunde dersom ikke annet er avtalt

Salgbetingelser

Reklamasjon må skje innen 8 dager fra leveringsdato.
Ved for sen betaling av faktura påløper det gebyrer og renter etter statens satser.

Om Robito AS

Robito AS ble etablert i 1977 av Fred Anton Maier, Odd Kamfjord og Kjell Almenning. De 2 første årene het firmaet Fred A Maier Sport, men byttet siden navn til Robito AS, da Fred A. Maier og Odd Kamfjord trakk seg fra driften.

I 2015 ble Robito AS utsatt for en storbrann og daværende eier Kjell Almenning, valgte å selge Robito AS til Geir Morten Stenhaug, som idag er driver av Robito AS. Vi er idag 3 ansatte i selskapet.

Robito AS har vært skøyteleverandør nr 1 i Norge i mange år.Vi jobber kontinuerlig med å tilpasse vårt sortiment etter hva markedet ønsker.

Vi er hovedimportør i Norge for Viking Schaatsenfabriek B.V, Zandstra Sport B.V, TSL Outdoor og Powerslide Sportartikelvertriebs GmbH.

Vi lever etter regelen at vi skal  ” ha de mest fornøyde kundene!”

Velkommen til en hyggelig handel – gi oss gjerne tilbakemelding om det er noe du savner!


Kontaktinformasjon

Robito AS
916083033 MVA

Post adresse
Fossanveien 730, 3175 Ramnes

Besøksadresse
Kanalgata 3, 3263 Larvik

E-post
post@robito.no

Telefon
+47 951 55 488