0

Hvorfor velge TSL?

TSL Outdoor
sportsutstyr for den eventyrlystne!

Hvorfor velge TSL outdoor:

Høykvalitetsprodukter laget i Frankrike:
Siden firmaet ble grunnlagt har TSL outdoor vært opptatt av bærekraftig utvikling og lager truger i Frankrike – hvor dem er store og godt testet i Alpene. Kunder har glede av fordelen med nærhet og reaktivitet da TSL har total kontroll over deres produksjon (fra plaststøp til sluttmontering). TSL er konkurransedyktige som et resultat av kunnskap til behovene i produktene da de har nærhet til kundene, moderne produksjonsanlegg og de innovative produksjonsprosessene som er utviklet av teamet. 

En teknologisk forpliktelse via ØKO-design:
Økodesign består av å designe et produkt med tanke på virkningen som hvert trinn av produktets livssyklus har på miljøet. TSL har alltid vært opptatt av miljøvern. En ansvarlig “god nabo”, og selskapet har en sterk tilknytning til det naturlige miljøet der det er privilegert å få operere. De søker derfor, fra første design av produktet, å optimalisere dens miljøytelse ved å minimere effekten (forbruk av materialer, transport, bruk, resirkulering, etc.).

Alle TSL outdoor nettsteder drives på 100% fornybar strøm. Siden 2012 er alle deres truger utstyrt med resirkulerte polyesterstropper. TSL outdoor lagerfører et komplett utvalg av utskiftbare deler for å gi en reparasjons-tjeneste gjennom produktets levetid. De legger spesielt vekt på at produktemballasjen har en nyttig funksjon og ikke bare blir kastet. For eksempel har trugerposene blitt designet for å lagre trugene i når de ikke er i bruk, og for å transportere trugene med.

Økodesign betyr å involvere alle deler av selskapet i en tverrgående tilnærming for å oppnå innovasjon og differensiering.

Robito er importør av TSL outdoor sine produkter

Fokusproduktene vi har inne er:

  • Truger– her har vi et bredt utvalg, alt fra “do truge” til den mer ekstreme bruken som krever mer av trugen.
  • Staver– tur staver for alle typer tur, om det så er mosjon langs veien eller til mer krevende bruk.
  • Gamasjer– en god gammel slager som vi ønsker å løfte frem igjen.

Ta kontakt, så hjelper vi deg med å finne produktene som passer deg.

Er du nysgjerrig på truger?

Her kan du lese litt tips for valg av truger og utstyr.

Legg igjen en kommentar