Cadomotus Airflow Ryggsekk

Sekken med alt du trenger til sykkel eller rulleskøyte turen. Airflow-sekken er rulleskøyteverdens mest solgte ryggsekk. Kommer i to herlige farger, med spesial-designede lommer for både hjelm og sko. Sekken er lett, slitesterk og pustende, med rom til alt du trenger. Være seg det til et ritt, en kosetur eller når du skal slå en personlig rekord.

1.699,00kr

Produktnummer: Airflow Kategorier: ,

Airflow -sekken fra Cadomotus er rulleskøyteverdens mest solgte ryggsekk. Dette er det god grunn til. Sekken er produsert i Nylon. Nylon er både slitesterkt og har lav vekt. Dette betyr at du både har en sekk som kommer til å vare deg i mange sesonger fremover. Samtidig som du kan bruke kreftene der de virkelig gjelder.

Sekken har lommer som er spesial-designede for oppbevaring av hjelmen din og et par sko. Sekken har dermed god plass til alt annet du trenger. Rammen på ryggsekken er produsert med svært lav vekt. Dette sammen med stropper rundt livet gjør dette til en svært komfortabel sekk. Være det seg på fot, på hjul, på is eller på sykkelen.

Sekken er ikke bare en sports-sekk. Den kan også brukes som ransel eller som en carry-on neste gang du er ute å flyr.

Tilleggsinformasjon

Varenummer leverandør

CMS.06.02

Farge

Hvit & Lilla, Hvit & Lyseblå, Hvit & Lysgrønn, Hvit & Mørkeblå, Hvit & Mørkgrønn, Hvit & Orange, Hvit & Rosa, Hvit/Rød, Sort/Hvit

Pakningsstørrelse

1

Materiale

Merke

Cadomotus